Jeg har ikke sendt i et stykke tid, hvilket betyder, at jeg har undladt. Jeg har mistet en masse penge igen. Tanken om at gå tilbage til bordets og slots har været for stærk, og jeg kunne ikke modstå og tabte kampen i mit sind.

Jeg har mistet en masse penge, som jeg ikke havde råd til at miste, igen. Og lige omkring juletid. At være en gambling narkoman virkelig stinker, og jeg føler mig lidt ned, deprimeret slags tale.

Jeg ved, at tiden vil hele alle sår. Jeg vil bare prøve at fylde mit sind med andre ting, få nogle distraktion i gang. I øjeblikket føles intet som sjovt længere, så at gå tidligt i seng og vågne sent er min eneste mulighed på dette tidspunkt.

Jeg ønsker at holde denne blog ærlig, så det gode og det dårlige. Jeg vil ikke skjule noget., selv om ikke udstationering om det var i virkeligheden gemmer sig fra sandheden, at jeg var gambling igen, og meget.

Jeg er ked af, at jeg har svigtet mig selv igen.

Efterlad et Svar

%d bloggere som denne:
Aktiver meddelelser    Okay Nej tak